המרעננת מרעננה

למי: זוג + 3 בנים / גודל: 120 מ"ר / איפה: רעננה

אל המרעננת הגענו לפני קצת יותר משנה, לפגישת הכרות כיפית עם הלקוחות. כמו בכל פגישת הכרות עם הלקוחות העתידיים שלנו, אנחנו רואים את חוסר שביעות הרצון מהחלל על הפנים שלהם, כמה שהחלל לא משרת אותם – זוג + 3 בנים, וכמה היו שמחים לראות את הדירה שלהם נותנת להם את התחושה שזה המקום הנכון להיות בו ולבלות בו את השנים הבאות.

עמדו על הפרק 2 תכניות – שבירה של כל החלל הציבורי כולל חדר נוסף שישמש כחלל משפחה פתוח ושיפוץ קומפלט של כל הדירה, או שמירה על החלוקה הקיימת ושיפוץ מסיבי של כל התשתיות, ריצופים ועוד אך ללא החלפת המטבח וללא הזזתו למיקום אחר.

לקחו כמה חודשים מאז הפגישה עד שהלקוחות הרגישו שהם יכולים להתחיל את התהליך, ובהחלטה משותפת הוחלט על שיפוץ של כל הדירה – תשתיות, החלפת ריצוף, שיפוץ חדרי הרחצה וחדרי השינה, אך לא לגעת במיקום המטבח ולשדרג את הקיים.

התהליך כלל תכנון מלא של כל הדירה, תכנון נגרות מיוחדת ובהתאמה לכל הדירה – כולל ממ"ד בגודל חצי חדר שהפך לממלכה של הבן הבכור, וחדר משפחה שהפך ללב הפועם של הדירה.

שיפוץ של 2 חדרי הרחצה בדירה, החלפת דלתות, תאורה, הדבקת פרקט עץ בכל הדירה, ובחירות ריהוט, צבעים וטפטים ועד תליית התמונות בכל החלל. במטבח הוחלפו החיפוי, הידיות, והאחסון העליון, ותאורה ששינו את מראה המטבח והתאימו אותו למראה החדש של הדירה.

זה המקום להודות ללקוחות על האומץ בבחירות, על הרוגע, על כך שבטחתם בנו בכל שלב בתהליך, ועל זה שהעזתם איתנו 🙂 בזכותכם, אנחנו מעריכים כל יום בעבודה שלנו.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email